Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Lid worden

Werk je bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland? Of heb je er gewerkt? Dan ben je van harte WELKOM om lid te worden van onze mooie vereniging!

Voorwaarde voor lidmaatschap is dat je bij Rijkswaterstaat ON werkt of dat je in één van de twee oostelijke provincies Gelderland of Overijssel woont en voorheen bij Rijkswaterstaat hebt gewerkt.

Ook oud-collega’s zijn van harte welkom!Voorwaarde is dat je werkgever Rijkswaterstaat/ministerie IenW was met een standplaats één van de twee oostelijke provincies en/of dat je nu nog woont in Gelderland of Overijssel.

Om je aan te melden kun je het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina invullen.

De betaling van de contributie kan worden voldaan met automatische incasso of via het salaris. Bij automatische incasso wordt het jaarbedrag in januari geïncasseerd.

Bij betaling via het salaris wordt elke maand de contributie ingehouden op je salaris.

In onderstaande handleiding lees je hoe je dit zelf regelt in P-Direkt.

Voor betaling met automatische incasso, download het machtigingsformulier hier onder.
Het groene deel invullen, ondertekenen en opsturen met je  aanmeldingsformulier naar:
PV IJsselstroom, Eusebiusbuitensingel 66, 6828 HZ Arnhem  t.a.v. de ledenadministratie. Of scan het formulier en mail het naar [email protected]

Heb je nog vragen? Stuur een mail naar [email protected].